Greitaeigiu laivu į Paksos Antipaksos salas
Išplaukia iš Lefkimi uosto * Nedidelis, talpinantis iki 25 asmenų * Daugiau privatumo * Arčiau kranto * Kelionės trukmė nuo 9.00 - 15.00

Išplaukiant iš Lefkimio uosto, pietinės salos dalies, matysite Asprokavos kyšulį, toliau Jums jau atsivers Paksos sala, kuri nuo Korfu salos nutolusi apie 13 km.

Legenda pasakoja, kad Paksos salą suformavo jūrų dievas Poseidonas, kai galingu trišakio smūgiu nukirto Korfu gabalą ir nutempė jį į pietus, kad sukurtų idilišką prieglobstį savo didžiajai meilei – nimfei Amfitritei.

Šiaurinėje Paxos matyti natūrali Lakos įlanka ir masinio turizmo nesugadintas tradicinis kaimas, tinkantis ieškantiems ramybės ir ramybės. 

Toliau plaukiame į pietus palei vakarinę Paksos salos pakrantę, mėgaudamiesi įspūdinga uolėta pakrante. Laivas įplaukia į kvapą gniaužiančius jūros urvus, kurių skaidrus mėlynas vanduo paliks be žado. Mėlynųjų urvų jūrų zona yra natūrali Viduržemio jūros ruonių vienuolio (monachus monachus) buveinė. 

Paksas, Antipaksas ir apylinkės yra įtrauktos į ΝΑΤURΑ 2000 – gamtos apsaugos teritorijų tinklą. Atvykstame iki nedidelės, bet tobulai suformuotos Antipaksos salos, kurios smėlėtos mėlyno vandens įlankėlės buvo palygintos su Karibų jūros įlankomis. Čia turėsite galimybę išsimaudyti smaragdiniame Vrikos paplūdimyje.

Grįžtame į Paksos salą iš rytinės salos pusės, kur pamatysime mažas Skaltsonisi ir Mongonisi salas, vaizdingą Gaios kaimo uostą ir dvi mažas salas – Panagia ir Agios Nikolaos. 

Prisišvartuojame vaizdingo Gaios kaimo uosto centre. Paklaidžiokite nuostabiomis siauromis gatvelėmis, aplankykite suvenyrų parduotuves ir pasimėgaukite pietumis vienoje iš tradicinių tavernų. 

Kainos:

Asmeniui: 60 EUR 

Pastaba. Nuolaidos vaikams nėra. 

08.30 – 08.45 atvykimas į Lefkimi uostą (pietinė salos dalis) 

09:00 Išvykimas iš pietinės dalies Lefkimi uosto. 

Kelionės programa. 

14.30 val. grįžimas į Lefkimi uostą. 

Svarbi informacija

*iš viso 25 vietos laive.

*vaikams nuolaidų nėra. 

*kelionė gali būti anuliuota, esant nepalankioms oro sąlygoms. Tokiu atveju, pinigai grąžinami arba galima perkelti kitai datai. 

Kelionė privačiu laivu tokiu pačiu maršrutu iki 25 asmenų – kaina 1850 EUR. Klauskite atskirai emailu info@mylovecorfu.lt

Į kainą įskaičiuota
kelionė laivu, vietiniai mokesčiai. 

Į kainą neįskaičiuotas
Pervežimas į uostą, klauskite atskirai dėl individualaus pervežimo. 

Reikalingi daiktai
Fotoaparatas (arba vaizdo kamera), vandeniui atspari kamera, maudymosi kostiumėlis, kaukė, rankšluostis, akiniai, kepurė, patogūs batai ar basutės, didelio faktoriaus apsaugos nuo saulės priemonės (rekomenduojama).

Atšaukimo taisyklės
1. Atšaukus likus bent 24 valandoms iki numatyto išvykimo, atšaukimo mokestis netaikomas.
2. Atšaukus per 24 valandas nuo numatyto išvykimo, taikomas 100 % atšaukimo mokestis.
3. Kruizas vyksta esant palankioms oro sąlygoms. Jei kruizas atšaukiamas dėl prasto oro, jums bus suteikta galimybė pasirinkti kitą datą arba susigrąžinti visus pinigus.

Rezervuok jau dabar!

Calendar is loading...
0.00

Vardas*:

Pavardė*:

Email*:

Dalyviai*:

Mob. telefonas*:

Detalės: