Ionian Eye Design Studios

Mesonghi. Pietinė salos dalis. Nedidelis stilingas apartamentų viešbutis.

Vieta: Messonghi. Apie 20 km nuo Korfu miesto, apie 1 km nuo Messonghi centro, 100 m iki paplūdimio, apie 500 m iki artimiausios parduotuvės, 100 m iki artimiausios tavernos.

Apartamentų komplekse (28 kambariai) yra baseinas, baras prie baseino, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, spa centras. Gultai ir skėčiai prie baseino nemokamai.

Kambariai. 


Studija su vaizdu į sodą arba į kalnus. 2 asmenims. Balkonas arba terasa. Kambario dydis – 14 m². Pirmas ir antras pastato aukštas. Nedidelis virtuvėlės kampas, kuriame yra šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, kaitlentė, virtuvės reikmenys, skrudintuvas. Dušas, tualetas, rankšluosčiai, plaukų džiovintuvas, Oro kondicionierius, seifas, seifas nešiojamam kompiuteriui, radijas, televizorius (palydovinė televizija), lauko arba terasos baldai. 

 

Studija su vaizdu į jūrą. 2 asmenims. Balkonas arba terasa. Kambario dydis – 15 m². Nedidelis virtuvėlės kampas, kuriame yra šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, kaitlentė, virtuvės reikmenys, skrudintuvas. Dušas, tualetas, rankšluosčiai, plaukų džiovintuvas, oro kondicionierius, seifas, seifas nešiojamam kompiuteriui, radijas, televizorius (palydovinė televizija), lauko arba terasos baldai.

Dviejų kambarių apartamentai su vaizdu į jūros pusę. 22 m². Viename  yra sofa lova (išskleidžiama), virtuvėlė, kitame kambaryje miegamasis su dvigule lova. Yra du televizoriai, balkonas. Nedidelis virtuvėlės kampas, kuriame yra šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, kaitlentė, virtuvės reikmenys, skrudintuvas. Dušas, tualetas, rankšluosčiai, plaukų džiovintuvas, oro kondicionierius, seifas, seifas nešiojamam kompiuteriui, radijas, televizorius (palydovinė televizija), balkone – lauko baldai.

Premier suite su vaizdu į jūrą. 46 m². Su didžiule terasa. Sūkurinė vonia, kiemelis.Iš dviejų kambarių, viename yra miegamasis, kitame svetainė su sofa lova ir virtuvėle.Šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, kaitlentė, virtuvės reikmenys, skrudintuvas, valgomojo stalas. Dušas, tualetas, rankšluosčiai, plaukų džiovintuvas, sukūrinė vonia, Oro kondicionierius, seifas, seifas nešiojamam kompiuteriui, radijas, televizorius (palydovinė televizija), balkone – lauko baldai.

SVARBU: Nepriima vaikų iki 10 metų amžiaus.

Kreipkis dėl rezervacijos