Prasoudi avra apartamentai

2 STUDIJOS 2 APARTAMENTAI.

Rekomenduojama nuomoti mašiną.
Tradicinis dviejų aukštų namas, aptverta teritorija, gausiai apželdintas, su gražiu kiemeliu, kuriame galima pasėdėt vakarais, grilinti. Tai ideali vieta ramiam poilsiui, šeimoms su vaikais.

Vieta. Vakarinėje salos dalyje. 15 km nuo oro uosto, 15 km nuo Korfu miesto, 4 km iki Ageos Matheos kalnų kaimelio. Apie 50 m iki smėlėto Prasoudi paplūdimio. Paplūdimyje gultai ir skėčiai už papildomą kainą. Paplūdimio rankšluosčių nėra. 30 m iki graikiškos tradicinės virtuvės tavernos Avra. Artimiausia parduotuvė – Ageos Matheos  4 km, Mesonghi/Moraitika – 6 km.

Paslaugos. Internetas, kiemelis su terasa, lauko baldai, barbekiu. Vaikų žaidimo aikštelė. Automobilių stovėjimo aikštelė. Kūdikio lovelė pagal atskirą užklausimą

Studija. Pirmame aukšte, atskiras įėjimas iš kiemo. Vieno kambario su virtuve numeris.skirtas dviem asmenims. Oro kondicionierius, internetas, televizorius, kavos/arbatos virimo aparatas, viryklė, orkaitė, tualetas, dušas.  

Dviejų miegamųjų apartamentas. Antrame aukšte, atskiras įėjimas laiptais iš  kiemo pusės.  

Du kambariai, vienas bendras kambarys su virtuve. Nedidelis balkonas. Bendrame kambaryje yra sėdimoji dalis ir televizorius, taip pat valgomasis stalas su kėdėmis. Virtuvėje yra viskas, ko reikia šeimai – gamybos įrankiai, viryklė, šaldytuvas, virdulys.

Viename kambaryje yra dvi atskiros lovos, kitame viena dvigulė lova. Dušo ir tualeto kambarys. Atvykimas: 13.00, išvykimas: 10.00 val.

Nemokamai: oro kondicionierius, WIFI internetas, patalynė, rankšluosčiai (išskyrus paplūdimio rankšluosčius).

Netoli esančios lankytinos vietos: Gardiki pilies liekanos: 2 km, Gardiki urvas – 1,5 km, Halikounas paplūdimys – 4 km, The Governor aliejaus spaudykla-gamykla – 2,5 km.

Kreipkis dėl rezervacijos