Sunset House Sidari. Šiaurinė salos dalis

6+1 asmenys, 3 miegamieji, 2 vonios kambariai, internetas, baseinas, oro kondicionierius

Tipiškas Korfu atostogų namelis su baseinu, esantis kelyje tarp Karousades ir Sidari, netoli Yialos paplūdimio, su nuostabiu vaizdu į jūrą, apie 45 min kelio automobiliu nuo Korfu oro uosto ir netoli Sidari kurorto. Tai ideali vieta poilsiaujančiai 6 asmenų grupei, norinčiai gyventi trijuose atskiruose miegamuosiuose.

Vieta. Tarp Karpsades ir Sidari, šiaurinė salos dalis. Oro uostas: 34 km, Iki  paplūdimio 2 km, jūra. Artimiausia taverna 500 m, artimiausia parduotuvė: 850 m, Sidari 4 km, Karousades kaimelis 850 m. Vandens parkas Hydropolis: 8 km. Atvykimas: 13.00, Išvykimas: 10.00. Sunset House yra dviejų aukštų namas. Atvira erdvė su pilnai įrengta virtuve, valgomuoju bei svetainės dalimi. Čia yra dušo kambarys ir dviviets kambarys su balkonu. Laiptais užlipama į antrą aukštą, jame yra du dviviečiai kambariai (vienas su dvigule lovas, kitas dviejų lovų), abu kambariai turi išėjimus į balkoną. Aplink namą yra alyvmedžių giraitės. Atvykimas iki vilos yra siauroku keliuku. WIFI, internetas patalynė, rakšluosčiai įskaičiuoti į kainą. Privatus parkingas yra nemokamai. Galima apgyvendinti vieną papildomą asmenį.

Paslaugos: Oro kondicionierius, balkonas arba terasa, barbekiu, valymo paslaugos, kūdikio lovelė (pagal paklausimą), terasa vakarieniauti, indaplovė, šaldiklis, šaldytuvas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas, lyginimo lenta, mikrobangų krosnelė, automobilių parkavimas, privatus sodas, duonos skrudintuvė, rankšluosčiai, televizorius, skalbimo mašina, internetas. Netoli restoranai, parduotuvės, supermarketas, tavernos.

Pastaba: Graikijos kurorto mokesčiai mokami papildomai vietoje

Kreipkis dėl rezervacijos