Vila Lianolia Agios Spyridon

Agios Spyridon, šiaurinė salos dalis. 6+2 asmenys, 3 miegamieji, 3 vonios kambariai, baseinas, oro kondicionierius.

Agios Spiridon yra smėlio paplūdimys, apdovanotas Mėlynąja vėliava už švarą ir sutvarkymą. Yra saulės skėčiai, gultai, vandens sportas. Labai netoli restoranai, tavernos, kavinės. Jis yra tarp Kassiopi (labai gražus kurortas su senamiesčiu) ir Arachavi kurorto. Iš šios vietos Jums verta aplankyti aukščiausią kalną Pontakrator (kylant į kalną taip pat yra gera taverna „A La Palea taverna“), pasikelti į etnografinį kaimelį Old Perithia. Už 15 km yra Sidari ir žymusis Meilės kanalas.
Vieta. 42 km iki Korfu orouosto. Perithia kaimelis apie 900m. Artimiausias paplūdimys 800 m. Artimiausia taverna apie 500 m, artimiausia parduotuvė apie 400 m.
Vila. 3 miegamieji kambariai skirti 6 asmenims, dar 2 asmenys (jei norėtų) gali įsitaisyti svetainėje esančiose sofose. Viloje yra oro kondiconierius, 2 valgomieji ir 2 virtuvės. Baseinas 6×12 m.
Netoli esantis Saint Spyridon paplūdimys yra idealus šeimoms. Jį sudaro du nedideli paplūdimiai, kuriuose rasite saulės skėčius, gultus, kanojas, laivelius. Rekomenduojama netoli esanti taverna „Pyramid“. Pirmame aukšte yra svetainė su dideliu plokščiaekraniu televizoriumi, 2 sofos, DVD grotuvas. Oro kondicionierius. Iš svetainės galima patekti tiesiai į terasą, kurioje yra barbekiu. Šalia svetainės yra virtuvė ir valgomasis. Viruvėje rasite viską, ko Jums reikia: orkaitė, šaldytuvas, indų plovyklė, indai. Šiame aukšte yra 2 dviviečiai kambariai. Prie abiejų kambarių yra vonia ir tualetas. Į antrąjį aukštą lipama laiptais iš lauko pusės. Įeinama pirmiausia į atvirą virtuvės ir valgomojo patalpą. Virtuvėje orkaitė, šaldytuvas, reikalingi indai. Antrame aukšte vienas dvivietis kambarys ir vonia. Yra balkonas. Baseinas skirtas tik vilos svečiams, privatus baras yra prie baseino. Taip pat prie baseino pastatyta krosnis ir barbekiu, kuria galima naudotis. Teritorija yra aptverta, yra vietos mašinos parkavimui vilos teritorijoje.
Registracija: 13.00 Išsiregistracija: 10.00

Patogumai viloje: oro kondicionierius, balkonas arba terasa, barbekiu, knygos, CD grotuvas, valymo paslaugos, šaldytuvas, šaldiklis, garažas, plaukų džiovintuvas, lyginimo lenta, patalynė, rankšluosčiai, skalbimo mašina, mikrobangų krosnelė, automobilių stovėjimo aikštelė, baseinas, WIFI internetas.

Kreipkis dėl rezervacijos