Villa Kiki

4+1 asmenims, 2 miegamieji, 1 vonios kambarys, internetas, oro kondicionierius

Villa Kiki tradicinis atostogų namelis, ramioje Agios Spyridon kaimelyje, netoli Perithia kaimelio. Apie 200 m iki Agios Spyridon paplūdimio. Aplink namą gražus sodas, iš balkono vaizdas į kalnus.

Tai vieno aukšto namas, gali apgyvendinti iki 5 asmenų. Tai ideali vieta šeimai su vaikais. Iš svetainės galima išeiti į balkoną, kuriame yra valgomojo stalas su kėdėmis. Viename kambaryje yra dvi atskiros lovos, kitame viena dvigulė lova. Taip pat modernus dušo kambarys. Virtuvėje yra viskas, ko reikia šeimai – gamybos įrankiai, viryklė, šaldytuvas.

Visai šalia yra vienai šeimai priklausanti taverna, parduotuvė už 200 m. Agios Spyridon paplūdimys idealus šeimoms su vaikais. Nemokamai: oro kondicionierius, WIFI internetas, patalynė, rankšluosčiai (išskyrus paplūdimio rankšluosčiai).

Paslaugos: Oro kondicionierius, terasa, barbekiu, kūdikio lovelė pagal atskirą užklausimą, terasa vakarienei, DVD grotuvas, šaldytuvas, šaldiklis, plaukų džiovintuvas, lygintuvas, lyginimo lenta, mikrobangų krosnelė, seifas, skrudintuvė, televizorius, skalbimo mašina.

Atvykimas: 13.00, išvykimas: 10.00.

Gyvūnai neleidžiami.

Artimiausias paplūdimys – 350 m. Artimiausia taverna – 80 m. Artimiausia parduotuvė – 200 m. Korfu oro uostas – 40 km.

Pastaba: Vietoje mokami papildomi kurorto mokesčiai.

Kreipkis dėl rezervacijos